Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 μέρες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Νέες Mascaras από τη Lavish Care!

Mascaras

by Lavish Care

Θέλεις έντονες βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο;
Οι μάσκαρα της Lavish Care Wonderlash , Marvelash & Trickylash με τα μοναδικά τους βουρτσάκια εξασφαλίζουν τον καλό διαχωρισμό των βλεφαρίδων και την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή τους. Το αποτέλεσμα; Πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες μόνο με ένα πέρασμα!

Βρες αυτή που σου ταιριάζει!

wonderlash mascara

WONDERLASH

3D Όγκος με ένα πέρασμα

Η μάσκαρα WONDERLASH της Lavish Care είναι ο Νο.1 σύμμαχός σου για 3D βλεφαρίδες. Χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει. Απλώνεται εύκολα για ένα άκρως ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αποτέλεσμα! Το ειδικό βουρτσάκι είναι σχεδιασμένο να αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες από την ρίζα ως την άκρη, χωρίς να παραμελλεί τις πιο μικρές! Εντυπωσιακό 3D αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα!

5.00€

Βρες το εδώ!
Mascara
marvelash mascara

MARVELASH

Θεατρικό look που μαγνητίζει

Θέλεις να πετύχεις το απόλυτο θεατρικό look; Χρησιμοποίησε τη μάσκαρα MARVELASH της Lavish Care και μεταμόρφωσε το βλέμμα σου! Το τεράστιο βουρτσάκι διαχωρίζει άψογα τις βλεφαρίδες και προσφέρει εντυπωσιακό όγκο από την ρίζα έως την άκρη! Απλώνεται εύκολα, δεν τις βαραίνει και καλύπτει το 100% των βλεφαρίδων σου!

5.90€

Βρες το εδώ!
woman eye mascara
trickylash mascara

TRICKYLASH

X-treme εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων

Ανακάλυψε τη μάσκαρα TRICKYLASH της Lavish Care για επιμήκυνση των βλεφαρίδων και για εντυπωσιακό όγκο. Τόλμησε να αποκτήσεις το πιο έντονο black αποτέλεσμα. Το ειδικό βουρτσάκι διανέμει τη μάσκαρα τέλεια, εμποδίζοντας τις βλεφαρίδες να κολλήσουν μεταξύ τους. Φτάνει από τη ρίζα έως την άκρη, από τη μία γωνία έως την άλλη αγκαλιάζοντας ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες.

5.00€

Βρες το εδώ!