ESPA
Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 μέρες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η Lavish Care αποσπά το βραβείο Top Export Packaging των G.E.A!

Δημοσιεύτηκε Christos 16/12/2016 0 Σχολια ΒΡΑΒΕΙΑ,

Τα ελληνικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών για άνδρες Lavish Hair Care απέσπασαν το Bronze βραβείο στην κατηγορία Top Export Packaging των «Greek Exports Awards 2016», που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Ο θεσμός «Greek Exports Awards 2016» διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Media S.A. συμβάλλοντας στην ανάδειξη των κορυφαίων ελληνικών εταιριών που κρατούν το ελληνικό προϊόν ψηλά στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν για την συσκευασία τους,  η οποία εκφράζει ένα προϊόν μοντέρνο που απαντάει στην vintage τάση που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη στον χώρο των barber shops και του ανδρικού life style.

Τα προϊόντα Lavish Hair Care απευθύνονται σε επαγγελματίες κομμωτές που χρησιμοποιούν προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας ώστε να ικανοποιήσουν στο μέγιστο τις ανάγκες των πελατών τους με απόλυτα ασφαλή και οικονομικό τρόπο και θέλουν να ξεχωρίσουν και να μεταφέρουν τις τάσεις από τις πασαρέλες στα κομμωτήρια. Απευθύνονται επίσης και στον σύγχρονο άντρα καταναλωτή που επιζητά ένα ποιοτικό προϊόν styling, για εύκολη χρήση στο σπίτι.

Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens και άλλα επιβλαβή στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα για άνδρες και κατάλληλα για κάθε τύπο τρίχας και δέρματος.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η σειρά περιποίησης μαλλιών για άνδρες Lavish Hair Careξεχώρισε και βραβεύτηκε στην κατηγορία Top Export Packaging των Greek Exports Awards2016. Η νέα σειρά Lavish Hair Care μέσα σε λίγους μήνες από το λανσάρισμά της, κέρδισε την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών Hair Stylists τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνείς αγορές. Το βραβείο αυτό ενισχύει τις προσπάθειες μας για δημιουργία και ανάπτυξη καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων που συναγωνίζονται επάξια διεθνή brands», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας TAST GROUP, Τέλης Ματακούδης.

Η εταιρία TAST GROUP σε συνεργασία με Έλληνες επιστήμονες, δημιούργησε τη νέα σειρά προϊόντων styling μαλλιών, τη Lavish Hair Care. Η νέα ελληνική σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών για άνδρες Lavish Hair Care προσφέρει έξτρα δυνατό κράτημα και τιθασεύει ακόμα και τα πιο δύσκολα μαλλιά. Το άψογο στυλ διαρκεί όλη τη μέρα, χαρίζοντάς ελευθερία στην κίνηση και τέλειο look. Η καινούρια σειρά Lavish Hair Care αποτελείται από έξι προϊόντα περιποίησης μαλλιών για άνδρες: 4 προϊόντα styling: Hair Gel Jam, Black Gel Jam, Matte Crème Paste, Styling Mud.

Και 2 ανδρικά σαμπουάν:Siberian Hunter & Siberian Healer.

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Lavish Hair Care διανέμονται  σε επιλεγμένα κομμωτήρια και barbershops στην ελληνική αγορά, ενώ αμέσως μετά τη δημιουργία τους έχουν αναπτύξει τη διανομή τους σε 6 χώρες του εξωτερικού(Κύπρος, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία). Παράλληλα έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για ανάπτυξη της διανομής σε Νορβηγία, Ολλανδία και Βουλγαρία.

Ετικέτες: awards packaging men