Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Lavish Thermal LIPOUT Double Pack

Sale Lavish Thermal LIPOUT Double Pack

ΔΙΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η Thermal LIPOUT Bodycream της LAVISH BODY CARE είναι μια Θερμαντική Κρέμα Σώματος με έντονη Λιποδιαλυτική & Συσφικτική δράση, ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Μειώνει το συσσωρευμένο σωματικό λίπος, χάρη στην ικανότητά της να μετασχηματίζει τον λιπώδη ιστό - σε έναν ιστό που καίει ενεργά το λίπος. Το μοναδικό σύμπλεγμα φυκιών που περιέχει, συμβάλει στην μείωση του τοπικού πάχος και στην ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε, η Thermal LIPOUT Bodycream, ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας μία μοναδική αίσθηση απαλότητας που διαρκεί.

Κύριο ενεργό συστατικό της Thermal LIPOUT Bodycream είναι το Lipout ™ το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει και εκχύλισμα φυκιών (Plankton Extract). Το Lipout ™ είναι ένα καλλυντικό συστατικό που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς καύσης λίπους του λιπώδους ιστού για να μειώσει το υπερβολικό λίπος και να αναδιαμορφώσει τη σιλουέτα σας! Kαίει το αποθηκευμένο λίπος και επιτυγχάνει μείωση πόντων στα σημεία εφαρμογής!

Άμεσα ορατά αποτελέσματα

Απορροφάται άμεσα

Δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς parabens.

Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Χρήση:

Εφαρμόστε μία ποσότητα Thermal LIPOUT Bodycream, που αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός κέρματος καθημερινά, πρωί ή / και βράδυ, σε καθαρό δέρμα, με ανοδικές κινήσεις μασάζ έως ότου απορροφηθεί (20"-30").

Προσοχή : Πριν την πρώτη χρήση δοκιμάστε μικρή ποσότητα σε μια περιοχή του σώματος για τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις. Το προϊόν περιέχει θερμαντικά συστατικά και προκαλεί τοπική υπεραιμία και έντονο αίσθημα θερμότητας. Αποφύγετε την επαφή με το πρόσωπο, τα μάτια και τους βλεννογόνους. Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά τη χρήση. Σταματήστε τη χρήση σε περίπτωση έντονου ερεθισμού. Μην καταπίνετε. Μην την εφαρμόζετε σε περιοχές με δερματίτιδες, ευρυαγγείες, φλεβίτιδα. Απαγορεύεται κατά την διάρκεια κύησης και θηλασμού.

Συνολική εικόνα αποτελεσματικότητας του προϊόντος:

 

 • H Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™)μειώνει κατά 19% την κυτταρίτιδα μετά από εντατική χρήση 2 μηνών.

· Η εφαρμογή της Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) μειώνει σημαντικά το μήκος της γραμμής σύνδεσης χορίου-υποδόριου, προκαλώντας σημαντική μείωση της τραχύτητας του δέρματος και ορατή μείωση της κυτταρίτιδας.

 • Η ελαστικότητα του ανώτερου στρώματος του δέρματος αυξήθηκε κατά 12,6% την ημέρα D28 και κατά 24,8% κατά την ημέρα D56.

· Η ελαστικότητα των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος αυξήθηκε κατά10,9% την ημέρα D28 και κατά 19,3% μέχρι την ημέρα D56.

· Η εφαρμογή της Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, τόσο στα ανώτερα όσο και στα βαθύτερα στρώματα του για όλες τις περιοχές του σώματος που αξιολογήθηκαν.

 • Η σύσφιξη της επιδερμίδας αυξήθηκε κατά 16,1% στα επιφανειακά στρώματα και κατά 11,7% στα βαθύτερα στρώματα μετά από ένα μήνα, και κατά 25,5% στα επιφανειακά στρώματα και το 28,9% σε βαθύτερα στρώματα μετά από δύο μήνες της εφαρμογής της Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™).

200ml x2

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΩΔΟΥΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

 

Μετρήσεις περιμέτρου σώματος σε εκατοστά.

 

Η εφαρμογή του Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) μείωσε το μέγεθος όλων των αξιολογημένων περιοχών:

 

 • Μηροί: μέση μείωση 1,8 cm σε 28 ημέρες και 2,6 cm σε 56 ημέρες της θεραπείας, με μέγιστη μείωση 5,7 cm.
 • Γοφοί: μέση μείωση των 1,5 cm σε 28 ημέρες και 2,5 cm σε 56 ημέρες της θεραπείας, με μέγιστη μείωση 5,5 cm.

 • Κοιλιά:

Γυναίκες: μέση μείωση 2,0 cm σε 28 ημέρες και 2,9 cm σε 56 ημέρες θεραπείας, με μέγιστη μείωση 5,0 cm.

Άνδρες: μέση μείωση 1,8 cm σε 28 ημέρες και 2,6 cm σε 56 ημέρες θεραπείας, με μέγιστη μείωση 10,4 cm.

 

 

 

Φωτογραφίες των θεραπευόμενων περιοχών σώματος

 

 

 

 

Η απώλεια σωματικού όγκου είναι ορατή στις φωτογραφίες τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες , όπως επίσης και μια γενική βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.

 

 

 

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

 

Μείωση του μήκους της σύνδεσης χορίου-υποδόριου της επιδερμίδας.

Μείωση των καμπυλών που δημιουργεί η αύξηση των λιποκυττάρων στο υποδόριο, τα οποία με την σειρά τους δημιουργούν ανάγλυφη εξωτερική επιδερμίδα.

Η μέτρηση της σύνδεσης του χορίου-υποδόριο είναι μία από τις τυπικές παραμέτρους που χρησιμοποιούνται για την εκτίμηση της σοβαρότητας της κυτταρίτιδας, καθώς η «αναστάτωση» αυτής της «γραμμής» είναι ένας από τους παράγοντες που προκαλούν την εμφάνιση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα. Όσο μεγαλύτερη είναι αυτή η γραμμή, τόσο πιο σοβαρή είναι η κυτταρίτιδα.

 

Η Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) της LAVISH BODY CARE μειώνει σημαντικά το μήκος καιτο ύψος της γραμμής χορίου-υποδερμίδας/υποδορίου (21,7%).

 

Εαν ορίσουμε λοιπόν τα μεγέθη  Sa &  Sz ως εξής:

 

 • Sa αντιπροσωπεύει τον αριθμητικό μέσο όρο του βάθους των κορυφών και των κοιλοτήτων που υπάρχουν στην επιφάνεια του δέρματος.
 • Sz αντιπροσωπεύει τον μέσο όρο των 5 μεγαλύτερων κορυφών και των 5 βαθύτερων κοιλοτήτων στην περιοχή του δέρματος που αξιολογείται.

 

 

 

Η εφαρμογή της Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) μείωσε την τραχύτητα Sa, κατά 24.5%  μετά από ένα μήνα θεραπείας και κατά 23.8%  μετά από δύο μήνες.

 

Η εφαρμογή της Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) μείωσε την τραχύτητα Sz, κατά 27,2% μετά από ένα μήνα θεραπείας και κατά 31,8% μετά από δύο μήνες.

 

Παρακάτω παρουσιάζονται εικόνες 3D χρησιμοποιώντας το σύστημα PRIMOS 3D στις οποίες μπορεί να φανεί ότι το δέρμα είναι σαφώς ομαλότερο από την ημέρα D56:

 

Διαπιστώνεται λοιπόν ότι η Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) της LAVISH BODY CARE εξομαλύνει σημαντικά την τραχύτητα του δέρματος και βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος.

 

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΓΕΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΛΙΠΩΔΗ ΙΣΤΟ

 

Δεδομένου ότι η Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) ενεργοποιεί τους βασικούς μηχανισμούς που προάγουν τη θερμογένεση στο λιπώδη ιστό, έγινε μια αξιολόγηση για το αν η εφαρμογή του είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, αντανακλώντας αυτή τη δραστηριότητα καύσης λίπους. Η θερμοκρασία του δέρματος στις περιοχές που υποβλήθηκαν σε θεραπεία εκτιμήθηκε στα D0 και D56 με τη χρήση θερμογραφικών εικόνων των σχετικών περιοχών του σώματος: κοιλιακή χώρα στους άνδρες και τις γυναίκες  γοφοί και μηροί για τις γυναίκες.

 

Η Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) αυξάνει τη θερμοκρασία του δέρματος, υποδεικνύοντας αύξηση της θερμογένεσης του υποδόριου λιπώδους ιστού.

 

Η Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) έχει ενισχύσει αυτήν την διεργασία για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα με παράγωγο της βιταμίνης Β3.

 

Η επίδραση της Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) στη θερμοκρασία του δέρματος είναι σαφώς ορατή στις θερμογραφικές εικόνες που ακολουθούν. Στις εικόνες από την αρχή της μελέτης οι ψυχρότερες περιοχές (βιολετί) μπορεί να παρατηρηθούν τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Αυτές οι ψυχρές περιοχές υποδεικνύουν την παρουσία θερμογενώς ανενεργού ιστού (αποθήκευση λιπιδίων).

 

Μετά από δύο μήνες θεραπείας με την Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™), οι βιολετί περιοχές γίνονται πορτοκαλί-κόκκινες, γεγονός που υποδηλώνει σημαντική αύξηση της θερμικής δραστηριότητας που προκαλεί καύση λίπους.

 

 • Για τις γυναίκες, η εφαρμογή Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) έδωσε διαφορά 0,9°C την ημέρα D56.
 • Για τους άνδρες, η εφαρμογή Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) έδωσε διαφορά 1,3°C την ημέρα D56.

 

Η Thermal LIPOUT Bodycream (Lipout™) της LAVISH BODY CARE αυξάνει τη θερμοκρασία του δέρματος, υποδεικνύοντας αύξηση της θερμογένεσης του υποδόριου λιπώδους ιστού.

Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglycerides,  PARAFFINUM LIQUIDUM, Propylene Glycol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate and PEG-100 STEARATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, Polysorbate 20, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Plankton Extract, Tocopherol, Methyl Nicotinate, Panthenol, Phenoxyethanol, ETHYLHEXYLGLYCERIN, Carbomer, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene.

 

Nos:

NO Parabens

NO Ethanolamines

NO SLES

NO ALES

NO Animal by-products

NO Mineral Acids

NO Synthetic Dyes

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα, για όλο σας το καλάθι!

 • Κατασκευαστής: Lavish Care
 • Κωδικός Προϊόντος: ThermalLIPOUTX2
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 49,80€
 • 29,80€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 24,03€

Ετικέτες: Body

Lavish Glute me Up Sale
Η αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up είναι η πρώτη ελληνική κρέμα αύξησης γλουτών, με 93% φυσ..
24,90€ 19,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,33€
Lavish Breast me Up Sale
Η αυξητική κρέμα στήθους Lavish Breast me Up είναι η πρώτη ελληνική κρέμα αύξησης στήθους, με 93% φυ..
24,90€ 19,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,33€
Black Mask Εξαντλήθηκε
Peel off Black Mask Η Peel off Black Mask περιέχει ενεργό άνθρακα ειδικά επεξεργασμένο ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,02€
Lavish Breast me Up Sale
Η αυξητική κρέμα στήθους Lavish Breast me Up είναι η πρώτη ελληνική κρέμα αύξησης στήθους, με 93% φυ..
24,90€ 19,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,33€
Το νέο καινοτόμο σαμπουάν της Lavish Hair Care το οποίο χαρίζει πλατινένια λάμψη στα μαλλιά αφήνοντα..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€