Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

KopexilΌχι, η χρήση περισσότερης θεραπείας τριχόπτωσης δεν θα κάνει τα μαλλιά σας να αναπτυχθούν ταχύτερα. Εάν το εφαρμόζετε περισσότερο από δύο φορές την ημέρα αυξάνετε τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.

Όχι αλλά εάν σχεδιάζετε να βρίσκεστε στον ήλιο μετά την εφαρμογή του KOPEXIL AQUA COMPLETE TREATMENT®, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε καπέλο. Θα ήταν επίσης καλή ιδέα να περιμένετε μέχρι το KOPEXIL AQUA COMPLETE TREATMENT® να είναι εντελώς στεγνό πριν βάλετε ένα καπέλο, καθώς το προϊόν μπορεί να λερώσει το ύφασμα.

Η θεραπεία είναι ολοκληρωμένη μόνο όταν χρησιμοποιείται και το σαμπουάν KOPEXIL AQUA ANTI-HAIR-LOSS SHAMPOO®

Χρειάζεται να λουστείτε μόνο με το σαμπουάν KOPEXIL AQUA ANTI-HAIR-LOSS SHAMPOO® κάθε φορά που λούζεστε, αλλά αν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι το τριχωτό της κεφαλής σας είναι εντελώς στεγνό πριν την εφαρμόσετε. Αυτό απλά θα διασφαλίσει ότι το KOPEXIL AQUA ANTI-HAIR LOSS TREATMENT® δεν θα αραιωθεί ή θα εξατμιστεί πριν απορροφηθεί πλήρως.

Θα πρέπει να συνεχίσετε τη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών σας κανονικά, αλλά επιλέξτε προσεκτικά τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Τα μαλακτικά και προϊόντα styling κατάλληλα για τον τύπο τρίχας σας και είναι καλύτερα να τα ξεπλύνετε πάντα καλά. Εάν χρησιμοποιείτε λακ, πομάδες, ζελέ ή αφρό, βεβαιωθείτε ότι το KOPEXIL AQUA ANTI-HAIR LOSS TREATMENT® που χρησιμοποιείτε έχει  εντελώς στεγνώσει πριν την εφαρμογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι μαλλιών μετά το λούσιμο, αλλά το KOPEXIL AQUA ANTI-HAIR-LOSS TREATMENT ®θα πρέπει να το αφήνεται να στεγνώσει φυσικά. Εάν το χρησιμοποιείτε για να στεγνώσετε την δραστική, η θερμότητα θα το αναγκάσει να εξατμιστεί πριν απορροφηθεί από το τριχωτό της κεφαλής.

Το KOPEXIL AQUA COMPLETE TREATMENT® μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες  και άνδρες ηλικίας 18 έως 65 ετών